Andere Dingetjes/Other Things

Nóg een Vakantie-voorbereidingsboekje,
omdat mijn oudste dochter daar om vroeg. Ze wilde graag iedere dag iets dóen, voor de vakantie. Dus maakte ik een boekje met elke dag een opdrachtje.
Vakantie-voorbereidingsboekje
Met name mijn oudste dochter is al druk bezig met de vakantie. Om haar een uitlaatklep te bieden heb ik een vakantie-voorbereidingsboekje voor haar (en mijn jongste dochter natuurlijk) gemaakt.

Mijn geweldige Gritzner handnaaimachine. Ideaal, geen stroom nodig, dus ik kan gaan zitten waar ik wil! Dát is toch eigenlijk luxe. En oersterk, ik kan er zóveel mee naaien. Een heel rustig geluidje, ik ben er nog steeds heel blij mee.Ik ben met een opleiding begonnen en gunde mezelf daarvoor een nieuwe map, die ik zelf maar gemaakt heb. Kost niks, leuk om te doen en helemaal naar eigen smaak en behoefte in te richten!
 
Uitnodigingen voor haar verjaardagsfeestje, gemaakt door mijn jongste dochter.
Twee notitieboekjes, als voorbeeld voor een 'crea-ochtend' op school.


Een 'eindejaarsboekje' voor mijn gezin gemaakt, om samen in te vullen en over te kletsen. Met dank aan de inspirerende vragen van Gezinnig.nl.

Versiering voor paardenmanen:

Voor bijzondere mensen:

Vintage envelopjes uit een oud tijdschrift:
(nu nog even passende adresetiketjes bedenken)


Silhouette-lamp
Ik heb zelf een Sinterklaas silhouette gemaakt voor de silhouette-lamp. Figuur uitsnijden en -knippen, discoplampenfolie erachter, dáárachter weer bakpapier en klaar.

Een ander oud horloge opgekalefaterd.

Een boek met tabladen en katernen


Ik heb van (zelfgeprint) lijntjespapier drie katernen genaaid op m'n oude Gritzer handnaaimachine. Vervolgens heb ik dit met tabbladen uit een Flow aan een 'rug' genaaid. De rug en kaft heb ik van een lege mueslidoos gemaakt. Afgemaakt met mooi papier, masking tape en een een dik elastiek eromheen, zodat ik er van alles in kan stoppen en bijelkaar kan houden.


Een oud horloge

Ik kreeg ooit een horloge, totaal niet mijn smaak. Het horloge heeft zo'n tien jaar in een laatje gelegen. En vanmiddag kreeg ik een idee. Bandje eraf, elastiek vol knoopjes naaien...en voila, zo vind ik het weer een leuk klokje!Geen opmerkingen:

Een reactie posten